En nytänkande konsultförmedlare

 

Arizon startades av en handfull personer med lång bakgrund inom IT, konsulting och rekrytering. Gemensamt var att alla såg samma utmaningar men även samma möjligheter på marknaden för konsulter och IT-tjänster.

Företagen

 

På uppdragssidan så ökar behovet ständigt efter personer med specialistkunskaper inom IT. Men allt eftersom tekniken utvecklas så ställer företagen nya krav på den kompetens de efterfrågar. Svårigheterna för majoriteten av företag ligger i att kunna identifiera den kompetens de behöver för att sedan kunna attrahera och slutligen ta hand om de talanger som de lyckas knyta till sig.

Konsulterna

 

På leverantörssidan så ställs det allt högre krav bland IT-specialister kring vilka uppdrag man vill åta sig. Man önskar uppdrag som är utvecklande och roliga, samtidigt som arbetsgivaren måste kunna erbjuda rättvis ersättning och bra arbetsmiljö. Trots att underskottet av personer med IT-kompetens i Stockholm idag är enormt, kan det ändå för många vara en dryg process att hitta sitt nästa drömuppdrag.

Lösningen

 

På Arizon tror vi på lösningen att arbeta proaktivt med utvalda partners och egenföretagare som vi valt ut på förhand. Därav blir processen till kandidaten mer kvalitativ och snabbare för uppdragsgivare.

För våra partners innebär vårt arbetssätt möjligheten att fokusera på just det som de tycker om vilket är IT och problemlösning, där vi hjälper dem till de uppdragen som de helst skulle vilja ha.

Tillsammans skapar vi ett unikt personligt nätverk och chansen att genom Stockholms startups engagera sig och investera i framtidens IT-gaseller.

Arizon ger möjligheten till mer spänning i tillvaron för Sveriges främsta IT specialister och förenklar för de mest kräsna arbetsgivarna.

 

Är ni i behov av riktigt bra konsulter? Eller letar du som konsult efter ditt nästa drömuppdrag?  Hör av er till oss omgående och låt oss visa vad vi har att erbjuda.

Kontakta oss