Jobba med oss

Med ett mycket spännande nätverk kan vi på Arizon erbjuda dig som partnerföretag och konsult många intressanta uppdragsmöjligheter hos några av Sveriges största techbolag. Vårt mål är att du som konsult bara ska få hålla på med just det du tycker om, samtidigt som du på fritiden får engagera dig i projekt eller investeringar som du känner ligger dig varmt om hjärtat.

Är du egenföretagare kan du lämna förhandling, pappersarbete, upphandlingar och fakturering till oss. Behöver du hjälp eller stöd med kontakter kring företagslokal, uppstart av bolag eller ekonomi så har vi alla kontakter du behöver.

Startup equity system

Unikt för våra konsulter och partners är att alla ges chansen att investera i några av Stockholms hetaste startups. Tack vare vår koppling till Stockholms största affärsinkubator har våra medlemmar chansen att engagera sig  i de startups vi hjälper. På detta sätt får våra konsulter en möjlighet att vara med på den spännande resan som som sträcker sig längre än sitt konsultuppdrag.

Kultur

Vi tror på snabbhet och enkelhet i relationen med våra kunder. För att kunna lösa svåra problem arbetar vi också med ett strukturerat arbetssätt som gör det möjligt att fokusera och lösa saker i rätt ordning.

På Arizon tror vi på att vara prestigelösa och ha kul samtidigt som vi alltid prioriterar kundens viktiga utmaningar. Vi ska vara den självklara partnern för alla de som önskar ha ett roligt arbetsliv inom området för IT och konsulting.

Vi växer så det knakar!

 

Vi letar kontinuerligt efter nya talanger och partners som vill växa med oss.

Är du konsult idag och ute efter nytändning? Eller är du egenföretagare eller större bolag och vill ansluta dig till vårt spännande parternätverk?

Hör av dig till oss omgående och låt oss visa vad vi kan göra för dig/er.