Vi kan IT

Med lång erfarenhet av konsulting, IT och rekrytering erbjuder vi våra kunder ett mycket kvalitativt nätverk av seniora utvecklare. Vi vet vad som krävs av en bra utvecklare/konsult och lägger mycket tid på att hitta och bygga upp ett nätverk av utvecklare som vi vet våra uppdragsgivare skulle ha stor nytta av.

Då över 90% av våra utvecklare är egenföretagare så lägger vi även stor vikt på varje utvecklare ska hålla topp kvalité. Vi träffar och intervjuar därmed våra konsulter flertalet gånger innan vi rekommenderar dem till kund.

Unikt nätverk

Vi på Arizon har under åren byggt upp ett mycket kompetent nätverk av IT-specialister som sträcker sig längre än de traditionella stora konsultföretagen. Vi arbetar proaktivt och tar på förhand in de medlemmar som vi tror att våra kunder vill arbeta med och vice versa. Därav kan vi oftast mycket snabbt erbjuda kvalitativ kompetens som annars hade kunnat vara svår att få tag på.

Vi har även ett samarbete med Stockholms största affärsinkubator för startups. Genom att vi skapar samarbeten mellan våra medlemmar och dessa startups bygger vi ett spännande nätverk där vi kontinuerligt delar erfarenheter och kunskap.

Personligt och tryggt

På Arizon får du som uppdragsgivare en kontakt som alltid är tillgänglig och som anpassar sig just efter ditt sätt att arbeta. För våra kunder är vi är tillgängliga alla dagar i veckan och tider på dygnet för att du ska känna dig säker i din leverans.

Tack vare vår långa erfarenhet inom IT så kan du vara trygg i vår process att hitta rätt kompetens för just det ni behöver.

Är ni ett företag som är i behov av konsulter eller medarbetare med unik kompetens inom IT? Tveka inte utan hör av er till oss omgående så hjälper vi er hitta rätt.

Kontakta oss